söndag 3 juni 2007

Lagändring?

Sidorna ligger nu under webhotellet PRQ som är medvetna om sajterna och har godkännt dessa, de kommer alltså troligtvis inte tas bort :(
det som behövs göras är en lagändring... och ja, det är stort.
fortsätt skriva på listan och samla namn. kontakta media.
/tabitha

http://sv.wikipedia.org/wiki/Gottfrid_Svartholm PRQs grundare

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag förstår inte er! Varför vill censurera det viktigaste vi har i den demokratiska världen, det fria talet?

Jag hoppas att ni inser att det är grundlagskyddat och att hur fel eller rätt man än har ska man få argumentera för sina åsikter och framföra det samt även övertala andra till att det är den rätta vägen.

Det är på samma sätt som att en antipedofilisida argumenterar mot pedofili. Men att ta bort någons rätt via lagar att utöva sina grundlagskyddade rättigheter är fullkomligt vansinnigt i mina ögon.

Anonym sa...

DU GÖR SKILLNAD__STOPPA BARNPORNOGRAFIN
kan vi verkligen låta den svenska regeringen, och framförallt vi själva (svenska folket) tillåta att det finns sånna här sidor öppna och "lagliga" i sverige ..
jag skäms över att vara stolt över mitt land och hoppas att moralen hos våra politiker och de företag som tillåter sånt här fortgå, får upp ögonen över det här och agerar snarast.. !! vi behöver inte vara överens om allt men jag ber o vädjar till svenska folket att gemensamt står upp gå ihop för att visa var vi står i en sån här avskyvärd sak...

Anonym sa...

Om du tycker att sidans argument är felaktiga vore det väl lämpligare att starta en sida där du bemöter dem? Om jag tycker att, t ex, Centerpartiet kommer med helt uppenbart felaktiga påståenden bemöter jag dem. Det är så man brukar bete sig i en demokrati, och det är, framför allt, så man bör bete sig.

Hittills jag jag inte sett en enda argumentering till varför sidan har felaktiga påståenden eller slutledningar. Ska det tolkas som att de har rätt? Eller att alla "kritiker" är för lata för att läsa vad som står? Eller att de må ha fel eller rätt, men "kritikerna" saknar helt kunskap i ämnet eller förmågan att göra korrekta slutledningar?

Nej sätt igång och bemöt dem nu (gärna lite högre nivå än "de har fel [för det känner jag i ryggmärgen]!!"), nu verkar det pinsamt nog som att det är de som skulle ha rätt. De använder sig åtminstone av vetenskapliga undersökningar och försöker dra slutsatser. Det är möjligt att undersökningarna är dåliga (eller inte visar det som de påstås visa) och slutsatserna inte följer av undersökningarna, men det är i alla fall mer än vad "kritikerna" hittills presterat (vilket är ingenting).